Ми в процесі постійного удосконлення бізнес-процесів

31.12.2014 07:30

Ольга Мандзюк, керівник проектів з організаційного розвитку ГО "РЦЄП", взяла участь у семінарі "Практичний фінансовий менеджмент для неприбуткових організацій"   Аудиторская компания "CompassGroup"  .
Сам тренінг був дуже насичений корисною практичною інформацією, аналізом основних змін у законодавстві, що стосується обліку НГО, прикладом проблем, які найчастіше виникають в неприбутковому секторі та напрямками їх вирішення. Досвідчені тренери з задоволенням відповіли на всі наші запитання.
Отримана інформація дозволить уникнути багато помилок нашій організації та полегшити її роботу в майбутньому. Багато важливих аспектів управлінського та бухгалтерського обліку (особливо їх взаємозв'язку) ігноруються "молодими" громадськими організаціями. Також мало хто на початковому етапі задумується і про розвиток організаційного потенціалу. А всі ці напрямки варто від самого початку правильно "закласти" в діяльність організації (потім це буде робити значно важче), особливо якщо передбачається співпраця з великими міжнародними фондами.

Назад

Контакт

ГО "Регіональний центр євроінтеграційних проектів"
Чорновола, 41а
Рівне
33028

(0362)633-569

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode