Доповідь Леоніда Кожушка на 9-му форумі «Європа-Україна» у м. Лодзь

 

Директор ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» Леонід Кожушко взяв участь в роботі 9-го форуму «Європа-Україна», який проходив у м. Лодзь з 24 по 26 січня 2016 року. Темою  форуму була «Стратегія реформ і модернізації: чи наступив перелом?».

Протягом 3-х днів відбулося 30 панельних дискусій та дебатів, 8 презентацій, в яких прийняли участь понад  450 гостей з України, Польщі, Росії, США, Німеччини, Грузії, Ліхтенштейну, Румунії та інших країн ЄС, бізнесмени, представники органів місцевого самоврядування України та Польщі, керівники громадських організацій, менеджери міжнародних компаній  та експерти у різних галузях.

Українську делегацію представляли заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, а також депутати Верховної Ради – Єгор Соболєв, Юрій Бублик, Антон Геращенко, Микола Княжицький, Анатолій Матвієнко, Тетяна Чорновол  та інші. Організатор форуму і голова його програмної ради Зигмунт  Бердиховський вважає, що Польща повинна бути місцем, де проходять європейські дебати щодо допомоги Україні і її інтеграції з Європейським Союзом.

Польщу представляли віце-прем’єр, міністр культури і національної спадщини Петро  Глинський, глава МЗС країни Вітольд Ващиковський, Маршалок Сейму Марек  Кухцинський та інші.

Професор НУВГП, завідувач кафедри менеджменту, директор ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» Кожушко Л.Ф. виступив із вступною доповіддю «Економічна криза в Україні: причини та шляхи подолання» на панельній дискусії «Чи можливий план Маршала для України?».

Модератором  даної панельної дискусії був Олександр Чалий. Спікерами: Ярослав Чалас (Польща), Дусан Кулка (Чехія),Домінік Мену (Франція),Сергій Тарута (Україна),Принц  Ліхтенштейну  Міхаель . Коментував дискусію Роман Шпек (Україна). В роботі даної секції також приймали участь : А.Кінах, А.Матвієнко, А.Савченко, Ю.Єхануров та інші  представники української делегації, Польщі та країн ЄС. Панельна дискусія проходила дуже активно, було багато запитань та коментарів, що свідчить про великий інтерес до стратегічних реформ та модернізації України.

Контакт

ГО "Регіональний центр євроінтеграційних проектів"
Чорновола, 41а
Рівне
33028

(0362)633-569

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode